30 jaar basisschool De schelp Wervershoof en dat moest gevierd worden

WERVERSHOOF – Groot feest was het maandag 14 maart op basisschool de Schelp in Wervershoof. Het schoolplein was gezellig versierd met vlaggen en slingers, er was een dj die feestmuziek draaide en de leerlingen waren allemaal op het plein aanwezig. Samantha Boschma, de directrice van de school, deed net alsof ze niet begreep wat er allemaal aan de hand was op het schoolplein.

Diverse mensen kwamen de directrice feliciteren; zij waren op zoek naar een feestje. Gelukkig kwam oud directeur Ben Droog Samantha helpen. Ben vertelde dat de basisschool dertig jaar bestond en dat het zeker een reden was voor een feestje.

Samen met een leerling uit de kleuterklas, die 14 maart 6 jaar werd, knipte Ben een slinger door. Dit was het sein voor twee weken feest die in het teken staan van het dertigjarig bestaan van de school. In deze twee weken worden verschillende activiteiten in en rond de school georganiseerd. Een bijzonder schoolproject vindt plaats, namelijk de voorstelling Kleurrijk. De kinderen studeren dit dinsdag 22 maart gedurende de dag instuderen. Aan het einde van de dag mogen alle ouders kijken naar het optreden in de Dars.

De oudervereniging mag, na twee jaar corona, weer aan de slag en organiseren voor de kinderen een verrassingsfeest. Met deze bovenstaande en alle andere activiteiten, wordt het 30 jarig bestaan goed gevierd.

Deel dit artikel