5 nieuwe MVO Proud Partners

WEST-FRIESLAND – De Eekhoorn, Talentenhoeve Stal Hoogwoud, Vrijwilligerspunt Westfriesland, Slagtech Metaalbewerking en BeterGevel ontvingen tijdens de MVO Westfriesland Netwerkbijeenkomst op 4 november het MVO Proud Partner keurmerk.  

Proud Partners: investeren in mensen met een uitkering

MVO Westfriesland reikt dit keurmerk uit aan deze werkgevers omdat zij hebben bewezen een sociaal hart te hebben, ze bieden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans. Proud Partners zijn bedrijven die óf 5% aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst hebben óf 5% aan diensten en leveringen afnemen van organisaties die hoofdzakelijk bestaan uit personeel uit deze doelgroep.

Steeds meer werkgevers willen maatschappelijk verantwoord ondernemen. MVO Westfriesland reikte al 36 keurmerken uit aan Proud Partners. Daar sluiten De Eekhoorn, Talentenhoeve Stal Hoogwoud, Vrijwilligerspunt Westfriesland, Slagtech Metaalbewerking en BeterGevel zich nu bij aan. Wij feliciteren onze nieuwe Partners en zijn trots op hun bijdrage aan een gezonde sociale samenleving. En hun bijdrage aan het betaalbaar houden van het sociale stelsel in Nederland. 

MVO Westfriesland
MVO Westfriesland is een initiatief van het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord en heeft als doel werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk te helpen. Dat gebeurt door werkgevers uit de regio bewust te maken van hun maatschappelijke verantwoordelijkheid en ze te verbinden met deze werkzoekenden.

Wilt u ook ondernemen met uw hart?

Neem contact op met het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord of kijk voor meer informatie over MVO Westfriesland  op www.mvowestfriesland.nl.

Deel dit artikel