RTV West-Friesland

Foto: Roy Out van NGage overhandigd symbolisch een cadeau aan Mariska Verhaar van PISA.
Algemeen

7500 euro voor Inloophuis Pisa door actie van recruiters van NGage Recruitment in Hoorn

HOORN – Van mei tot en met december 2021 zamelden de recruiters van NGage Recruitment in Hoorn geld in voor Inloophuis PISA. Zo was er iedere maand een ludieke activiteit, stonden de recruiters een deel van hun fee af voor PISA en werd gezorgd voor gratis shirtsponsoring door zaalvoetbalclub Hovocubo uit Zwaag. In totaal werd hiermee een bedrag van €7.500,- ingezameld.

Inloophuizen of Centra voor leven met en na kanker richten zich op kwaliteit van leven. Het centrum is een onmisbare plek. Daar waar het ziekenhuis zich richt op het fysieke herstel, zorgt het inloophuis voor de emotionele nazorg.

Inloophuis PISA is een warm huis waar je je welkom voelt, waar je een luisterend oor vindt, waar je lotgenoten treft of waar je gewoon even kunt zijn en niets hoeft.

Roy Out, marketing manager van NGage Recruitment: “De aanleiding was in eerste instantie corona. In 2020 werden veel ondernemingen, maar ook vrijwilligersorganisaties, getroffen door de coronacrisis. Wij besloten bij Ngage Recruitment in actie te komen voor een goed doel dat dicht bij ons staat. In 2021 was dat PISA. We waren en zijn onder de indruk van wat zij doen voor mensen uit West-Friesland, dus de keuze was snel gemaakt. We hopen dat met onze bijdrage het inloophuis kan doorgaan met het goede werk dat ze doen.”

Mariska Verhaar, assistent-coordinator bij Pisa: “We zijn blij en trots op de steun die van we deze jonge groep van NGage hebben gehad. Nadat we vorig jaar bij hen zijn geweest om te vertellen wat we doen, was het mooi dat zij nu met eigen ogen konden zien waarvoor ze zich het afgelopen jaar hard hebben gemaakt. Goed dat ook ondernemers zoals NGage en hun mensen zich betrokken voelen en verantwoordelijkheid willen nemen. Kanker raakt ons tenslotte allemaal.”

Reageer

Heeft u dit ook al gelezen