85 jaar Scholtens Groep, in 85 jaar tijd uitgegroeid naar een belangrijke speler in West-Friesland

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

WOGNUM – De Scholtens Groep bestond op 11 maart 2022 – 85 jaar; een heel mensenleven! En dat moest natuurlijk met alle werknemers gevierd worden.

Drie generaties hebben hun passie voor het familiebedrijf ten volle ingezet om uit te groeien tot een veelzijdige en dynamische onderneming met 85 jaar ervaring in de sector bouw en ontwikkeling. De Scholtens Groep is breed georiënteerd in woningbouw, bedrijfs- en kantoorpanden, transformaties en uitbreidingen. “We blijven onszelf daarbij uitdagen, zijn nieuwsgierig om steeds beter te worden en passen innovaties bedrijfsmatig toe,” schrijft het bouwbedrijf uit Wognum op Instagram

Guido Scholtens: ‘Ik ben dankbaar voor ons team van mensen en hun onderlinge samenwerking om mooie projecten tot stand te brengen. Ons eindproduct, waar mensen met veel plezier wonen, leren of werken, blijft makkelijk 100 jaar bestaan.

Van woning tot complete inrichting van woonwijken, scholen, bedrijventerreinen, transformaties als Kaap Hoorn en het bouwen van TOREN in Hoorn; we hebben het allemaal met elkaar gedaan! Ik ben dan ook bijzonder trots op ons team van mensen en de gebouwen die we maken en dat al 85 jaar!

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category