RTV West-Friesland

Foto aangeleverd
Bedrijven

Action gaat 3-jarig partnerschap aan met Cruyff Foundation

ZWAAGDIJK-OOST – Action en Johan Cruyff Foundation gaan een driejarig internationaal partnerschap aan, waarbij ook medewerkers van de keten worden betrokken om zich actief in te zetten voor de Cruyff Foundation. CEO Hajir Hajji van Action en Niels Meijer, algemeen directeur van de Cruyff Foundation, tekenden vanochtend een samenwerkingsovereenkomst voor drie jaar.

Als grote en betrokken werkgever voor veel jonge mensen zit ontwikkeling, opleiding en kansen bieden in het DNA van Action. Met deze nieuwe samenwerking kan de non-fooddiscounter die ambitie ook maatschappelijk inzetten. ‘’Action en de Cruyff Foundation willen beide investeren in kinderen, jongeren en  gezinnen die uitdagingen hebben in het leven. Ik ben er trots op dat wij samen met onze medewerkers de Cruyff Foundation kunnen helpen in hun activiteiten om kinderen te laten sporten en spelen. Zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen, zelfvertrouwen krijgen en het beste uit zichzelf halen’’, aldus Hajir Hajji, CEO van Action.

Door de Cruyff Foundation te ondersteunen zet de non-food keten zich in om lopende en nieuwe activiteiten verder te ontplooien. De Cruyff Foundation realiseert wereldwijd ruimtes voor kinderen om te sporten en te spelen. Alle kinderen moeten deze mogelijkheid krijgen en daar draagt Action graag actief aan bij. Bovendien betrekt Action ook haar medewerkers, door hen de mogelijkheid te bieden om coach te worden en kinderen in de buurt te helpen met sportactiviteiten.

’’Johan Cruijff had na zijn voetbalcarrière de droom kinderen te helpen ontwikkelen door sport en startte, inmiddels 25 jaar geleden, de Cruyff Foundation. Samen met  ACTION kunnen we gezinnen, voor wie sport niet altijd even vanzelfsprekend is, ruimte, handvatten en middelen bieden om te sporten en bewegen. Samen maken we het verschil’’, aldus Niels Meijer, Algemeen Directeur van de Cruyff Foundation.

Reageer

Heeft u dit ook al gelezen