Advocate Laura Wagemaker: ‘Recht uit de streek’

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

WEST-FRIESLAND – Sinds 2008 is mr. L.M. Wagemaker werkzaam als advocaat in de regio West-Friesland oftewel recht uit de Streek.

Doen waar je goed in bent en doen waar je van geniet. Met betrokkenheid en passie sta ik de kwetsbare van de maatschappij bij op cruciale momenten in hun leven, te denken valt aan een psychiatrisch patiënt die wordt opgenomen met een crisismaatregel of een zorgmachtiging. Een slachtoffer van een zedenzaak of nabestaande van een moordzaak kunnen bij mij terecht voor bijstand tijdens de strafprocedure en advies over schadevergoeding. Maar ook minderjarige kinderen en ouders die vastzitten in heftige geschillen over gezag en omgang kunnen bij mij terecht,” vertelt Laura Wagemaker

Woont u in omgeving West-Friesland dan kan ik bij u thuiskomen voor een intakegesprek dan wel zal ik een spreekruimte in uw omgeving reserveren. Behoort een persoonlijk gesprek niet tot de mogelijkheden (bijvoorbeeld ivm gezondheidsproblemen) dan zullen wij samen zoeken naar een andere oplossing bijvoorbeeld een gesprek via beeldbellen.

Mr. Laura Wagemaker begon haar carrière bij het Advocatencollectief in Hoorn waar zij als secretaresse begon, 5 jaar later werd zij beëdigd als advocaat om niet veel later het kantoor voort te zetten als (mede)eigenaar en er een naamsverandering kwam van Advocatencollectief naar WF Advocaten. Op 1 januari 2022 besloot Laura Wagemaker om zelfstandig verder te gaan onder de naam Rechtstreeks Advocatuur.

Mr. Laura Wagemaker is te bereiken via laura@rechtstreeksadvocatuur.nl of via www.rechtstreeksadvocatuur.nl

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category