Albert Heijn Medemblik opent maandag de deuren

MEDEMBLIK – De nieuwe Albert Heijn XL in Medemblik zal maandagmiddag om 16:00 uur voor het publiek haar deuren openen, daarvoor is de officiële opening voor genodigden en personeel. Met de komst van de Albert Heijn is de periode van DEEN Supermarkten definitief voorbij, maar Albert Heijn heeft diverse producten die uniek voor DEEN waren overgenomen, zoals o.a. de razend populaire knoflooksaus die nu het AH logo heeft gekregen.

Albert Heijn kent een bonussysteem waardoor klanten een korting krijgen op hun boodschappen. Je kan gebruik maken van de Bonusaanbiedingen door je (geactiveerde) Bonuskaart te laten scannen. Bij een actie zoals 2=1 of 3=2, betaal je een percentage korting op het totaalbedrag. Zo krijg je 50% korting op het totaalbedrag bij een 2=1 actie en 33,3% bij een 3=2 actie. In de Bonusfolder en op de website van Albert Heijn staan prijsvoorbeelden van artikelen die in de aanbieding zijn. Andere varianten kunnen een hogere verkoopprijs hebben, waardoor de aanbiedingsprijs ook hoger uitvalt.

Afgelopen week opende onder grote belangstelling de eerste omgebouwde Albert Heijn winkel haar deuren in Avenhorn. Marit van Egmond, algemeen directeur Albert Heijn en supermarktmanager Jelle Blouw opende op feestelijke wijze de gloednieuwe Albert Heijn in Avenhorn. Het is de eerste van de in totaal 38 winkels die Albert Heijn heeft overgenomen van DEEN. Klanten vinden hier de allernieuwste formule met veel vers, gemak en digitale innovaties. De vernieuwde winkels hebben allemaal het goede van DEEN, gecombineerd met het lekkere van Albert Heijn. De komende weken staan er nog eens 37 openingen op het programma.

Veel keuze in prijs

De nieuwe Albert Heijn biedt eveneens een flinke keuze in prijs. Naast de bekende A-merken zijn er voordelige AH-Huismerken en Prijsfavorieten. Dat zijn producten van topkwaliteit met een altijd lage prijs. Inmiddels zijn er al meer dan 1.250 Prijsfavorieten, in de winkels makkelijk te herkennen aan het blauwe duimpje. Ook heeft Albert Heijn wekelijks meer dan 1.500 Bonusaanbiedingen op diverse producten, van groente en fruit tot brood en nog veel meer


Foto’s: Albert Heijn | Yasmin Hargreaves

Deel dit artikel