Always Forward verliest voor de 2e keer van KGB

HOORN – De vriendinnen van de spelers van KGG hadden zich nog maar net geïnstalleerd toen KGB vanaf de aftrap een aanval kreeg René Spruit van KGB werd door Lucas Laan van Always Forward neergelegd. Strafschop oordeelde scheidsrechter Theo Groot uit Heiloo. Aanvoerder Helftensteijn voltrok het vonnis van de 11 meter. 1-0.

Always Forward was de betere ploeg maar echt uitgespeelde kansen waren er niet. Ruttenberg werd nog wel schijnbaar neergelegd door René Spruit, maar deze maakte geen overtreding. Toch was er nog een kans voor Ruttenberg zijn schot werd gestopt. Ook een kans van Stan Prins even later werd gestopt door doelman Volten van KGB.

In 36 minuut was het wel raak aan de andere kant. Amrani KGB speelde de bal goed af op Helftensteijn. Zijn voorzet werd verkeerd beoordeelt door aanvoerder Cemil Zaal en werkte de bal ongelukkig in eigen doel. 2-0 KGB. Always Forward bleef drukken en een bal van rechts ging over alle speler heen in het strafschopgebied.

Op de rand daarvan stond Lucas Laan en hij schoot keihard en mooi in de linkerhoek van het doel. 2-1. Daarna waren er nog kansen voor Always Forward, maar ook voor KGB een vrije schop op de 16 meter door Smit werd met veel geluk gestopt door van Gasteren met behulp ook van de lat. De kans daarna voor Inyamah van Always Forward had meer verdiend, maar zijn bal ging net buiten bereik van doelman Volten naast het doel.

KGB kreeg in blessuretijd nog een vrije schop buiten het strafschopgebied. Eickhout speelde de bal goed voor. In een kluwen van spelers kwam de bal bij Ricardo Smit. Zijn bal ging tegen de paal. De rebound was voor Bulterman, maar zijn schot belande in het zijnet. Rust 2-1. In de tweede helft veel balbezit voor Always Forward. Maar ook KGB kreeg de kansen. Omdat Always Forward aanvallend ging voetballen speelde KGB op de counter. Eickhout werd goed aangespeeld, maar de goed mee voetballende Van Gasteren kwam vroegtijdig uit zijn doel. Ook Pedro Raven kreeg de bal over de hele aangespeeld. Doelman Van Gasteren redde bekwaam.

Aan de andere kant een vrije schop van invaller Mauricio. Zijn schot belandde op het dak van het doel. Ook het schot van invaller Limbach belandde op dezelfde plaats. De laatste uitgespeelde kans was er voor invaller Mauricio. Zij kopbal ging net naast het doel. Dus Always Forward verliest voor de 2e keer Van KGB.2-1. In hoorn werd het 1-4 voor KGB.