Alzheimer Café Opmeer

OPMEER – Het onderwerp van maandagavond 8 november is: “Juridische zaken” – Zijn de zaken goed geregeld? – Wát kan ik nog regelen? – Levenstestament, wilsverklaring en testament,   bewindvoering, mentorschap en curatele; wat houdt dat in?

Angelique Vlaar, werkzaam bij JonkersZorg in Hoogwoud, gaat in gesprek met Miranda de Greeuw, mantelzorgmakelaar/Onafhankelijk cliëntondersteuner werkzaam bij Helder Advies en Mantelzorg en de aanwezige bezoekers om met hen hun ervaringen te delen.

Waarom zou u komen?

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, mantelzorgers, familieleden en vrienden, hulpverleners en andere belangstellenden.

Op 8 november a.s. bent u welkom in: De Schakel (wijksteunpunt), Pastoor Meriusstraat 4 in Opmeer.

Vanaf 19.00 uur is de ontvangst met een kopje koffie. Het programma duurt van 19.30 tot 21.30 uur. De toegang is gratis.

Natuurlijk houden wij ons aan de corona-maatregelen zodat u het Café veilig kunt bezoeken. Informatie bij Angelique Vlaar, telefoon: 06 – 30 20 20 73

Mocht er in de situatie rond corona toch iets veranderen, dan melden we dit via onze website: https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/west-friesland of onze facebookpagina.

Wij rekenen op U.

Samen voor een toekomst zonder Alzheimer. Er is nog zoveel te winnen.

Deel dit artikel