Autobedrijf Gerard Mooij overgenomen door Koopman Autoservice

OPMEER – Wie Gerard Mooij zegt komt automatisch uit bij het garagebedrijf op de Veken 2 in Opmeer waar 33 jaar geleden samen met zijn vrouw Margret en een monteur zijn bedrijf begon. Helemaal zelf ontworpen en laten bouwen en er boven wonen. 

Gerard Mooij verwierf het dealerschap van Peugeot en zag zijn klantenkring gestaag groeien, en niet alleen in West-Friesland maar ook daarbuiten kwamen de klanten naar Opmeer.

Nu is Gerard op een leeftijd gekomen dat hij met pensioen gaat en dat er gezocht moest worden naar een opvolger die het bedrijf voort wilde zetten. Deze partij moest dan ook de vier monteurs overnemen en die werd gevonden in de vorm van Koopman Autoservice die even verderop op de Veken 2020 is gevestigd.

De koop werd gesloten, handen werden geschud en per 1 februari gaat het bedrijf op de Veken 2 verder als Koopman Autoservice.  Hans Meijners gaat de werkplaats leiden die gaat verhuizen naar de vestiging aan de Veken 202.

Door de coronamaatregelen is een afscheidsreceptie helaas niet mogelijk maar Gerard Mooij weet te vertellen dat hij en zijn vrouw nu gaan genieten van hun vrije tijd en vooral van hun kleinkind..

Deel dit artikel