Basisschoolkinderen stad Medemblik krijgen gratis kermismuntje

MEDEMBLIK – Nog even geduld, maar morgen barst het kermisspektakel voor de kinderen in Medemblik los op het Rode Plein bij de Bonifaciuskerk. En sponsor van de Draverijvereniging, Vlaar Techniek, heeft er voor gezorgd dat alle basisschoolkinderen in de kern Medemblik een gratis kermismunt krijgen. Het bestuur laat weten dat zij vanwege privacy wetgeving niet mogen weten welke kinderen speciaal onderwijs volgen buiten Medemblik.

Tekst loopt door onder de afbeelding

Vlaar Techniek geeft elk basisschoolleerling in de kern Medemblik een gratis muntje voor de kermis.

Als je een kind hebt die de basisschool leeftijd heeft en buiten Medemblik naar school gaat, geef dit dan uiterlijk zaterdag 18 september door via https://www.prinshendrik.net/contact. In het bericht de naam, leeftijd en school van je kind. Dan zorgt het bestuur er voor dat er een kermismunt thuis wordt bezorgd.

De kermis wordt op dit moment opgebouwd, en naast de zweefmolen staat er nog veel meer waaronder de botsauto’s en natuurlijk een schiettent. De kermis duurt 3 dagen en is vooral gericht op de kinderen van de stad Medemblik.  De kermis begint zaterdagmiddag om 14:00 uur.


Foto’s RV Fotografie

Deel dit artikel