BBB zoekt jou als kandidaat voor de Provinciale Staten Verkiezingen 2023

MEDEMBLIK – BoerBurgerBeweging (BBB) is volop in beweging. De stem van het platteland, met name vertolkt door fractie-voorzitter Caroline van der Plas, slaat aan. Het doet BBB erg goed om zoveel enthousiaste reacties te ontvangen vanuit het gehele land, van mensen met velerlei achtergronden.

Het doel van BBB is duidelijk: het gevoel van het platteland, de taal van de gewone burger, de verbinding tussen boer en burger moet beter onder de aandacht worden gebracht. Meer begrip leidt immers tot meer draagvlak voor een vitaal en leefbaar platteland. Daarom gaat BBB deelnemen aan de Provinciale Staten Verkiezingen op 15 maart 2023.

Alhoewel 2023 nog ver weg lijkt, is het voor BBB noodzakelijk om vroeg te beginnen met de voorbereiding van deze verkiezingen. BBB heeft immers nog geen provinciaal netwerk. BBB wil de selectie van kandidaten zorgvuldig uitvoeren.

Daarom nu een oproep aan BBB-leden om kenbaar te maken of je geïnteresseerd bent in een functie als potentiële kandidaat voor de provinciale verkiezingen 2023. BBB gaat meedoen met eigen BBB-lijsten. Er is dus geen sprake van samenwerkingsverbanden met andere provinciale partijen.

Nadat je het contactformulier ingevuld hebt, zul je worden uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Na acceptatie als BBB-kandidaat voor de Provinciale Staten volgt een opleidingstraject waarbij teamvorming essentieel is. Een boeiend traject met als eindpunt (of zoals je wilt, juist het begin): de Provinciale Staten Verkiezingen op 15 maart 2023.

Ben je geïnteresseerd, maar weet je nog niet zeker of deze uitnodiging bij je past, neem dan contact op met BBB-bestuurslid Wim Jaspers: wim.jaspers@boerburgerbeweging.nl.

Deel dit artikel