Belmobiel Enkhuizen op zoek naar vrijwilligers

ENKHUIZEN – De Belmobiel in Enkhuizen is op zoek naar nieuwe chauffeurs die de Belmobiel willen rijden. Ben jij 1 dagdeel in de week beschikbaar voor ritten binnen Enkhuizen en ben jij in het bezit van rijbewijs B en heb je voldoende rijvervaring en ben jij klantvriendelijk en sociaal dan kan jij je aanmelden via belmobiel@welwonen.nu

De Belmobiel rijdt u naar elk gewenst adres in Enkhuizen. Bijvoorbeeld naar de huisarts of fysiotherapeut, apotheek of de kapper. Maar ook naar activiteiten waar u graag aan mee wilt doen of om een kopje koffie te drinken bij familie of vrienden. Op het afgesproken tijdstip wordt u desgewenst weer opgehaald en veilig thuisgebracht.

Wat is de Belmobiel en voor wie?

  • De Belmobiel is bedoeld voor 60-plussers;
  • De service is van deur tot deur in Enkhuizen en naar enkele adressen in Bovenkarspel. Alleen naar de bekende kledingzaak, het tuincentrum of het Streekbos.
  • Hij rijdt op maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur (niet op zon- en feestdagen);
  • De Belmobiel neemt uw rollator mee;
  • Het kost € 1,50 per persoon per rit in Enkhuizen en € 0,75 extra per persoon voor een rit naar Bovenkarspel. Alleen naar de bekende kledingzaak, het tuincentrum of het Streekbos.

Afspraak maken

Bellen kan van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 10.30 uur. Maak het liefst 24 uur van te voren een afspraak.

Mailen kan ook als bellen niet lukt, maar uw mail wordt alleen beantwoord van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 10.30 uur.

 

Contactgegevens Belmobiel

Adres: Rode Paard 5, 1602 DG Enkhuizen
Telefoon: 0228 – 321 020

 

Deel dit artikel