Check de HVC-app voor de drukte bij het afvalstation bij Opperdoes

MIDDENMEER – Een verbouwing, verhuizing of grote opruimactie in huis? Al uw grof afval kunt u kwijt bij het afvalbrengstation bij u in de buurt. Omdat het steeds drukker wordt op het afvalbrengstation, zijn de openingstijden aangepast. Op de website en via de app van HVC kunt u nu ook vooraf bekijken wanneer het druk is.

Op welke dagen is het afvalbrengstation open?

Inwoners van gemeente Medemblik kunnen bij afvalbrengstation Middenmeer (Koggenrandweg 1, Middenmeer) hun grof afval inleveren. Dit afvalbrengstation is van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur. Dit afvalbrengstation heeft ook een asbestdepot. Deze is alleen doordeweeks open van 09.00 tot 17.00 uur.
Daarnaast kunt u ook terecht in Enkhuizen, Hoorn en Obdam. Deze afvalbrengstations hebben wisselende openingsdagen en -tijden. Wilt u uw spullen komen brengen? Kom vroeg in de ochtend of aan het eind van de dag, dan is het vaak rustiger. Of kom op dinsdag, woensdag of donderdag. Dit zijn de minst drukke dagen.

Hoe druk is het?

Via de HVC-app en op hvcgroep.nl/afvalbrengstation kunt u vooraf bekijken wat de drukke dagen en tijden zijn op het afvalbrengstation. Wilt u niet in de rij staan, check dan eerst even hoe druk het is en plan uw bezoek.

Deel dit artikel