Coronacrisis voorbij, eigenaren verkoopstalletjes zien verkopen kelderen

WEST-FRIESLAND – De afgelopen twee jaar hebben eigenaren van verkoopstalletjes in West-Friesland de verkopen flink zien stijgen. Mensen werden verplicht thuis te werken en om toch nog even eruit te zijn werd er vaak een rondje gereden en direct groenten en fruit ingekocht bij 1 van de vele stalletjes in West-Friesland.

Maar nu alle beperkingen zijn opgeheven zien de eigenaren van de verkoopstalletjes de verkopen drastisch dalen. Een eigenaar van een stalletje in de gemeente Medemblik liet aan deze site weten dat wat de verkopen betreft de maatregelen weer terug mogen komen, maar dat hij niemand corona gunt en wel blij is dat alle maatregelen voorbij zijn.

Ik zie sinds de maatregelen zijn opgeheven mijn verkopen drastisch dalen, de mensen doen nu weer gewoon op de manier zoals voor de coronapandemie hun boodschappen en daar hebben wij nu mee te maken.” De tuinder moet het nu weer van zijn vaste klanten hebben.Qua prijsverschil is de tuinder vaak goedkoper dan de supermarkten omdat het rechtstreeks van het land bij de consument komt.

Deel dit artikel