Dan toch nog feesten tijdens het Harddraverijweekend ?

MEDEMBLIK – Na het bericht dat de organisatie van Rondom de stekker er ook voor dit jaar uit de feest week heeft getrokken wezen wij in een eerder bericht op de mogelijkheid voor de lokale horeca-ondernemers om net zoals in Wervershoof dan zelf iets te gaan organiseren om dan toch nog iets van een feestweekend te krijgen.

Nu blijken twee horeca-ondernemers in Medemblik de vergunningen te hebben aangevraagd om op het terrein waar anders de enorme Rondom tent zou komen te staan een andere tent te gaan plaatsen om dan toch nog de mensen de kans te geven onder de geldende coronamaatregelen feest te gaan vieren.

Lees ook: Ingezonden brief: Wie stapt er in het gat nu het ‘Weekendje Rondom’ niet doorgaat

Vanavond krijgen de omwonenden en de bewoners van het oude stadsdeel in Medemblik een brief van de beide ondernemers in de bus waarin de plannen worden uitgelegd. Het is nu aan de gemeente Medemblik om wel of geen vergunning te geven en als zij die geven onder welke voorwaarden de beide ondernemers de tent mogen gaan neerzetten..

Hou er rekening mee dat een QR-code, een negatieve test of een bewijs dat je corona hebt gehad noodzakelijk is bij de ingang van de tent.

Deel dit artikel