Delta Fiber start glasvezelcampagne voor supersnel en stabiel internet

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

MEDEMBLIK – DELTA Fiber Netwerk start een glasvezelcampagne in Abbekerk, Andijk, Benningbroek, Hauwert,Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Onderdijk, Oostwoud, Opperdoes, Sijbekarspel, Twisk, Wervershoof, Wognum, Zwaagdijk-Oost en Zwaagdijk-West. Als voldoende inwoners ‘ja’ zeggen tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en voor de deadline van de campagne een abonnement afsluiten bij één van de telecomaanbieders, komt er glasvezel! 

De grote blauwe dino was de afgelopen week niet te missen bij het burgerrestaurant Roadhouse in Wognum. Deze dino kondigt voor alle dorpen in de gemeente Medemblik een nieuw tijdperk aan; een tijdperk met internet via glasvezel! Juist in deze tijd, waarin veel mensen thuiswerken, studenten online les krijgen en we steeds vaker met elkaar videobellen, ervaren we hoe belangrijk een stabiele en snelle internetverbinding is. Het houdt ons verbonden met elkaar.

Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd

Inwoners van de gemeente Medemblik die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting worden deze week persoonlijk geïnformeerd door middel van een brief. Op de website gavoorglasvezel.nl kan men een postcodecheck doen om te zien of het adres in aanmerking komt voor het aanbod. Wanneer inwoners van de gemeente zich vóór de deadline van de campagne aanmelden, dan is de glasvezelaansluiting gratis. Het enige dat men betaalt zijn de abonnementskosten voor internet, tv en/of bellen bij de telecomaanbieder.

Glasvezel Informatiepunt

Op 6 oktober wordt een tijdelijk Glasvezel Informatiepunt geopend aan Boogerd 6 in Wognum. Hier kunnen inwoners terecht met vragen over glasvezel of hulp krijgen bij het afsluiten van een abonnement. Het Glasvezel Informatiepunt is geopend op woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wie is DELTA Fiber Netwerk?

DELTA Fiber Netwerk, is onderdeel van één van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. DELTA Fiber Netwerk zorgt voor de aanleg en het onderhoud van glasvezel in Nederland en hebben de ambitie om zo veel mogelijk mensen toegang te bieden tot haar razendsnelle glasvezelnetwerk. Inmiddels hebben al zo’n 900.000 huishoudens en bedrijven toegang tot het landelijke netwerk van DELTA Fiber. En daar komen iedere maand nog zo’n 20.000 adressen bij. Op naar 2 miljoen huishoudens en bedrijven die in 2025 gebruik gaan maken van het allerbeste internet.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category