RTV West-Friesland

Bedrijven

DELTA Netwerk gaat glasvezelinternet aanleggen in West-Friesland

WEST-FRIESLAND – De afgelopen drie maanden heeft DELTA Netwerk via een uitgebreide campagne geïnventariseerd welke behoefte er is aan glasvezel op diverse bedrijventerreinen West-Friesland. Na het succes van de campagne voor inwoners in de regio Medemblik en Drechterland is er nu ook goed nieuws voor alle aanmelders van de bedrijventerreinen! Meer dan 25% van de ondernemers en bewoners hebben zich ingeschreven bij DELTA Netwerk. Daardoor profiteert iedereen op de bedrijventerreinen in Andijk, Medemblik. Nibbixwoud, Wervershoof, Wognum, Zwaagdijk-Oost, Hoogwoud, Opmeer, Blokker, Hoorn, Zwaag, Bovenkarspel en Grootebroek binnenkort van de voordelen van glasvezelinternet.

Samenwerking

Dankzij het enthousiasme van de ondernemers en bewoners en de inzet van lokale telecomaanbieders kan DELTA Netwerk de aansluitingen realiseren. De intensieve samenwerking met deze lokale partijen kenmerkt de werkwijze van DELTA Netwerk.

Meer informatie

Binnenkort ontvangen alle betrokken partijen meer informatie over de aanleg van het glasvezelnetwerk.

Aanmelden

Ondernemers en bedrijven die zich alsnog willen aanmelden kunnen dat doen via een van de partners, kijk hiervoor op gavoorglasvezel.nl/west-friesland

Meer weten over het glasvezelnetwerk van DELTA Netwerk op de bedrijventerreinen? Doe dan de postcodecheck op gavoorglasvezel.nl/west-friesland en bekijk de status van uw adres.

Reageer

Heeft u dit ook al gelezen

G-718ZS7GCQG G-LXZP5RH9MK