DESS wint dankzij omstreden doelpunt van Wieringerwaard

WIERINGERWAARD/BENNINGBROEK – Dankzij een zeer omstreden doelpunt vlak voor het eindsignaal wist de ploeg uit Benningbroek met 3 punten uit Wieringerwaard te vertrekken.. Gezien het verloop van de wedstrijd een niet verdiende overwinning.

In de eerste helft kwam DESS, die 2e staat in de 5e klasse, al in de achtste minuut op een 1-0 achterstand tegen Wieringerwaard maar kon niet veel later de stand gelijktrekken toen zij een penalty kregen. Vlak voor rust liep DESS weer achter de feiten aan toen Wieringerwaard de 2-1 liet optekenen.

Na de rust kwam DESS beter in de wedstrijd en liet de 2-2 op het scorebord zetten. Daarmee leek de wedstrijd te zijn gespeeld tot de laatste minuut toen de scheidsrechter de grensrechter negeerde die aangaf dat de bal de achterlijn had overschreden toch doorliet spelen waarna DESS de 2-3 liet optekenen en zo met 3 punten terug naar Benningbroek konden afreizen.