Dit zijn de genomineerden voor de Vrijwilligersprijs 2021

WEST-FRIESLAND – Vanaf vandaag kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete vrijwilliger en/of vrijwilligersorganisatie via vrijwilligersprijsmedemblik.nl. De Vrijwilligersprijs is een initiatief van Vrijwilligerspunt Westfriesland in samenwerking met de gemeente Medemblik en wordt elk jaar uitgereikt om vrijwilligers extra in het zonnetje te zetten. Op 19 november worden de prijswinnaars tijdens een besloten feest in het Oorlogsmuseum Medemblik door wethouder Joset Fit bekend gemaakt. Wie winnen de Vrijwilligersprijs Medemblik 2021?

Vanaf maandag 8 november tot en met 18 november mag iedereen online stemmen op zijn of haar favoriet via vrijwilligersprijsmedemblik.nl. Elke stemmer mag één stem per categorie uitbrengen. Deze publieke stemming telt voor de helft mee met de uitslag. De andere helft wordt bepaald door de jurystemming en zal op 19 november bekend worden gemaakt.

Dit zijn de genomineerden

In de categorie Vrijwilliger van het jaar 2021 zijn genomineerd:

  • Joppe Zijlstra, Oorlogsmuseum Medemblik
  • Peter Molenaar, Taalhuis Westfriesland
  • Rob Overboom, o.a. Stichting Forever Young, Huttendorp Wognum en BC Upsillon

In de categorie Vrijwilligersorganisatie van het jaar 2021 zijn genomineerd:

  • Inloophuis Medemblik
  • Koninklijke Nederlandse Reddings Maatschappij (KNRM) station Medemblik
  • Jongerencentrum The Future

Van alle genomineerden zijn video’s gemaakt waarin zij meer vertellen over hun vrijwilligerswerk en organisatie. De video’s zijn op de website vrijwilligersprijsmedemblik.nl z terug te vinden en op het YouTube-kanaal van Vrijwilligerspunt Westfriesland: @vrijwilligerspuntwf

Prijzenpakket

Op 19 november worden de winnaars tijdens een besloten feestelijke avond bekend gemaakt in het Oorlogsmuseum Medemblik. Behalve de eervolle benoeming tot vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie van het jaar 2021 van Medemblik, ontvangen de winnaars een prijzenpakket aangeboden door diverse organisaties uit zowel de gemeente Medemblik als Hoorn: VUE bioscoop, Optisport, Stoommachinemuseum, Oorlogsmuseum Medemblik, Watertaxi Hoorn, Cinema Oostereiland, Bakkerijmuseum Medemblik, Museumstoomtram Hoorn-Medemblik, Museum 20e Eeuw, Hotel Medemblik en Spataro Chocolaterie & Patisserie.

Deel dit artikel