Edwin Rozendaal uit Opperdoes is pokerkampioen van Midwoud

OPPERDOES – Op zondag 3 oktober werd het Pokerkampioenschap van Midwoud georganiseerd bij Café de Post. Vanaf 14.30 uur stroomde de zaal, die met professionele pokertafels omgetoverd was tot ware pokerroom, langzaam vol. Nadat alle deelnemers zich hadden aangemeld en van een drankje waren voorzien kon om 15.00 uur de toernooiklok gestart worden!

In totaal speelden er 57 pokerliefhebbers uit Utrecht en omgeving mee tijdens deze voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap Poker. Er werd tijdens dit pokertoernooi niet om geld gespeeld, maar puur om de eer en de gezelligheid van het spel. Langzaam verlieten de eerste spelers het toernooi, omdat zij hun pokerchips niet wisten te behouden. Gelukkig konden de spelers die vroeg uitgeschakeld werden met elkaar verder pokeren om een gratis deelname aan een ander pokertoernooi te winnen. Er hing een gezellige sfeer en de mensen spraken gedurende het toernooi over hun tactiek en sterkste pokerverhalen.

Na ongeveer 6 uur kaarten was het de Edwin Rozendaal die met de bokaal naar huis ging en zich een jaar lang de Pokerkampioen van Midwoud mag noemen. Daarnaast kwalificeert hij zich,voor de landelijke finale van het ONK Poker 21/22 in Ermelo. Op plek twee eindigde Peter Workum. Hij kwalificeert zich samen met de nummers 3, Hilal Sufyan  voor de halve finales in juni. De gehele uitslag van het pokerkampioenschap van Midwoud is hier te vinden.

De top 3 van Midwoud

  • Danny Edwin Rozendaal
  • Peter Workum
  • Hilal Sufyan

Deel dit artikel