Een dagje extra vaccineren in de Noorderkerk Hoorn

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

HOORN – Was het de bedoeling dat op zaterdag 6 en 12 februari mensen in de Noorderkerk in Hoorn zich kunnen laten vaccineren tegen het coronavirus, de GGD Noord-Holland Noord heeft besloten om er een derde dag bij te voegen namelijk zondag 6 februari.

In de kerk kunnen mensen niet alleen terecht voor een boosterprik. Ook inwoners die nog niet eerder zijn gevaccineerd kunnen daar terecht voor hun eerste prik. Het vaccineren van kinderen is niet mogelijk in de kerk. Voor een vaccinatie in de Noorderkerk hoeft geen afspraak te worden gemaakt. De entree van de Noorderkerk is bereikbaar via de Veemarkt.  Iedereen is welkom tussen 9 tot 17 uur.

Voor het krijgen van een vaccinatie is het nodig een geldig legitimatiebewijs mee te nemen

Inwoners die nog twijfelen over een coronavaccinatie kunnen de komende twee zaterdagen terecht bij een kraam op de weekmarkt. Daar zijn GGD-artsen en verpleegkundigen aanwezig om het gesprek aan te gaan. De kraam staat op de hoek van het Breed en de Gedempte Turfhaven.

Mensen die de boosterprik op een ander moment willen halen, kunnen terecht op een van de GGD-vaccinatielocaties in Den Helder, Middenmeer, Hem of Alkmaar. Kijk voor actuele openingstijden op www.ggdhn-corona.nl.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category