Eenhoornzegel voor Loopgroep Hoorn

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Zaterdag 17 september heeft Loopgroep Hoorn een Eenhoornzegel ontvangen tijdens een feestelijke avond van de club. Loopgroep Hoorn bestaat dit jaar namelijk 25 jaar. Wethouder Karin Hakhoff kwam de club feliciteren met een Eenhoornzegel van 500 euro.

Plezier staat voorop

In 1997 is Loopgroep Hoorn opgericht door een kleine groep enthousiaste lopers en inmiddels telt de vereniging ongeveer 300 leden. Sinds 2007 zijn ze aangesloten bij de Atletiekunie. De leden van de loopgroep hebben verschillende ambities en doelen. De een loopt puur recreatief, de ander traint voor een marathon. Maar plezier in het lopen staat voor alle leden voorop. Loopgroep Hoorn is onder meer initiatiefnemer van de Eenhoornloop in november en erg betrokken bij de Marathon Hoorn in mei. Meer informatie over Loopgroep Hoorn staat op: www.loopgroephoorn.nl.

Eenhoornzegels

Verenigingen en stichtingen die een jubileum vieren van 25, 50, 75, 100 jaar of langer, kunnen een Eenhoornzegel krijgen. Ze krijgen dan een geldbedrag. Het college van burgemeester en wethouders geeft soms ook Eenhoornzegels als blijk van waardering voor bijzondere initiatieven. Kijk op www.hoorn.nl/gemeenteonderscheiding voor de voorwaarden en hoe een vereniging aangemeld kan worden.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category