Eindelijk mocht het weer, de ‘Brandweerspelletjes’ tijdens de kermis in Nibbixwoud

NIBBIXWOUD – Na een korte pauze door de pandemie heeft blusploeg Nibbixwoud de jaarlijkse brandweer spelletjes weer kunnen organiseren. Dit jaar was het bij de brandweerkazerne i.p.v bij sportcomplex De Dres. Hierdoor konden de kinderen en de ouders ook een kijkje nemen in de kazerne. In Nibbixwoud is dit weekend een inhaalkermis georganiseerd. Voor de jeugd van groep 1 t/m groep 8 was er weer een fantastisch parcours uitgezet.

De kinderen hebben gestreden om de snelste tijd neer te zetten en daarmee een 1e, 2e of 3e prijs te bemachtigen. Met 97 aanmeldingen was de middag goed gevuld. Om 12:30uur begon het voor de onderbouw en streden groep 1 en 2 onderling en groep 3 en 4 voor de prijzen. Om 13:30 uur was het de beurt aan de bovenbouw en streden groep 5 en 6 en groep 7 en 8 voor de winst.

Alle deelnemers gingen naar huis met een vaantje en een mooie sleutelhanger van de brandweer. Jeugdvereniging JoMeGiNi was ook aanwezig met een aantal leiding om de blusploeg te ondersteunen met limonade uitdelen en de jongste kinderen te helpen met kleurplaten te kleuren.

Al met al een mooie middag voor de jeugd van Nibbixwoud en eindelijk weer een evenement die de blusploeg heeft kunnen organiseren.

Uitslag :

Groep 1&2:

 1. Sem Wenker
 2. Suus Visser
 3. Michelle van Goor

Groep 3&4:

 1. Tim op den Kelder
 2. Melle Commandeur
 3. Gijs Ridder

Groep 5&6:

 1. Dani op den Kelder
 2. Milan Besseling
 3. Nellina Bijl

Groep 7&8:

 1. Max Visser
 2. Sven Besseling
 3. Sander Boon

Foto’s: RV Fotografie

Deel dit artikel