Enkhuizen met 3 punten terug uit Hoogkarspel, maar alleen laatste 15 minuten waren spannend

HOOGKARSPEL – De eerste helft van de wedstrijd tussen Spirit’30 en Enkhuizen was nog net niet slaapverwekkend maar dat er veel spannende momenten te beleven waren ook weer niet. Wel toonde Enkhuizen toen al aan dat zij de ploeg waren waar Spirit’30 het moeilijk mee zouden gaan krijgen.

In de tweede helft keek het publiek naar een geheel andere wedstrijd een wedstrijd met een sterk aanvallend Enkhuizen die de ploeg uit Hoogkarspel in haar greep had en het was enkel nog wachten dat de doelpunten aan de kant van Enkhuizen zouden gaan vallen.

Helaas voor Enkhuizen vonden zij de meer dan prima keepende van Spirit’30 op hun pad die een paar mooie reddingen liet zien. Maar toen het eerste doelpunt eenmaal was gescoord ging de ploeg uit Enkhuizen op zoek naar de tweede treffer en na een golf van schoten op het doel viel het doelpunt dus aan de andere kant, een mooi genomen strafschop verraste Marco Smit en wist Spirit’30 de nul van het bord te spelen.

Enkhuizen scoorde nog twee keer waardoor de eindstand 1-3 werd en de ploeg uit Enkhuizen met de drie punten naar huis ging.