Excelsior Andijk laat zien en horen dat je helemaal geen groot orkest hoeft te zijn om groots te klinken

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

ANDIJK – Twee jaar hebben de leden van Excelsior Andijk moeten wachten voor zij weer een concert konden geven. Maar afgelopen zaterdagavond was het dan eindelijk zover en mochten de 25 leden waaronder 12 jubilarissen laten zien en horen waar toe zijn instaat zijn.

‘Good to sea you again’

Onder deze titel nam de muziekvereniging uit Andijk de bezoekers mee op een muzikale reis door de zee en sterrenbeelden, wat regelmatig uitliep op een swingend geheel en vooral gemakkelijk in het gehoor lag. Tijdens het concert werden de bezoekers vertelt waarom juist dit muziekstuk was gekozen, voor velen een leuke toevoeging aan het optreden van Excelsior Andijk.

De muzikanten wisten ook als ware professionals over te schakelen van de ene naar de andere muzieksoort en vooral de blazerssectie van Excelsior moeten even apart worden genoemd, tijdens de ‘Zilvervloot’ wisten zij het publiek in vervoering te krijgen.  Maar ook de rest van Excelsior liet zich niet kennen en met zichtbaar veel plezier van Cultura Andijk een swingend concertzaal wisten te maken.

Gemist? Geen probleem, op zaterdag 30 april kunt Excelsior nogmaals aanschouwen in de Gerardus Majellakerk in Onderdijk. Kaarten kunt u hier kopen: ‘De Mooiste Melodieën’ – Ticketkantoor

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category