Expositie Kunstkring Wognum

WOGNUM – ‘Onze traditie om in november een kunstweekend te houden is door de corona onderbroken, maar dit jaar is het weer mogelijk. De expositie zal plaatsvinden in de Protestantse Kerk van Wognum,‘ zegt Peter Rosenbrand. De expositie in de kerk bestaat uit werk van onze leden. Onze leden beoefenen verschillende kunstvormen o.a  schilderen, bronzen beelden, keramiek, wandkleden, fotografie en houtbewerking. Dus voor iedereen is er wat te bekijken.

De expositie geeft een mooi beeld van de verscheidenheid waarmee de leden hun onderwerpen benaderen en hun vakmanschap verder proberen te ontwikkelen. Kortom een verscheidenheid die u zult kunnen waarnemen gedurende dit weekend. Daarom nodigen zij iedereen van harte uit om te komen kijken naar de expositie. Gewoon om van die verwachting een ervaring te maken.

De officiële opening, de vernissage, is op zaterdag 13 november om 13.00 uur. De volledige lijst van exposanten met voorbeelden van hun werk is te vinden op de website: www.kunstkringwognum.nl

De toegang is gratis.

Deel dit artikel