Feest bij jarige peuterspeelgroep Pippeloentje in Wervershoof

WERVERSHOOF – Dit jaar bestaat peuterspeelgroep Pippeloentje in Wervershoof alweer 50 jaar! Om dit speciale jubileum te vieren, hebben de medewerkers van Pippeloentje samen met de kinderen een leuk feestje gevierd. De hele week stond in het thema ‘Wij vieren feest’. De kinderen hebben onder andere geknutseld, geverfd en andere leuke activiteiten gedaan rondom dit thema.

High tea

Afgelopen woensdag was een bijzondere dag: toen de peuters naar huis gingen, werden de oud-leidsters van Pippeloentje uitgenodigd voor een gezellige high tea. Er werden herinneringen opgehaald en de oud-collega’s kregen een rondleiding: zo zagen ze hoe Pippeloentje door de jaren heen is veranderd, maar toch ook een beetje hetzelfde is gebleven. Heel bijzonder!

Spelletjesdag

Afgelopen zaterdag werd de feestweek afgesloten met een speciale spelletjesdag voor alle peuters, hun ouders en broertjes/zusjes. De groepen de Rode Beer en de Blauwe Beer vierden om de beurt een feest op het plein. Er was een beer, de kinderen konden op de foto, er waren allerlei spelletjes en ze konden gezellig knutselen.

Wat een prachtige afsluiter van een fantastische feestweek!

Foto’s: Berend Botje

Deel dit artikel