Foto-expositie Hertenkamp Enkhuizen

ENKHUIZEN – Op vrijdag 1 oktober is er van 15.00 tot 17.00 uur gelegenheid om als alvast de fotokunst van Yvonne Gruis te bekijken in het bezoekerscentrum Hertenkamp Enkhuizen. Dit is een voorproefje op de Kunstroute Enkhuizen, die wordt georganiseerd in het weekend van 16 en 17 oktober, waar wel 30 kunstenaars aan meedoen, door openstelling van hun atelier of exposeren in een openbare of voor die gelegenheid toegankelijk gemaakte ruimte. U kunt natuurlijk ook dan langs komen.

U bent van harte welkom om te komen kijken, al dan niet met uw (klein-) kinderen en bij die gelegenheid de dieren en de natuurtuin te bekijken en een theetje te drinken op het gezellige terras. De foto’s hangen er nog tot januari, maar op bovengenoemde data Is Yvonne Gruis zelf aanwezig.

Praktische informatie: Hertenkamp Enkhuizen is dinsdag t/m zondag open voor publiek van 10:00 – 16:30 uur. De toegang is gratis. Het adres is Wilhelminaplantsoen 2, Enkhuizen. Kijk op de website voor de  routebeschrijving www.hertenkampenkhuizen.nl

Foto: Yvonne Gruis

Deel dit artikel