Fotoreportage: Draverijfeesttent zaterdag en zondag. ‘waar is dat feessie, daar is dat feessie’

MEDEMBLIK – Dag vier van het feestweekend in Medemblik is aangebroken, waar de maandag al dag en jaar bekendstaat als de ‘Dag der Dagen’, draverij maandag. Bij Café Brakeboer is de onofficiële start om 10:00 wanneer uit luide borst Country Roads van John Denver wordt gezongen en niet veel later op de Nieuwstaat door Noa Zwan met het zingen van het Wilhelmus het officiële startschot voor de draverij wordt gegeven.

Maar ook blikken wij even terug naar de afgelopen dagen met een heleboel foto’s van de zaterdag- en zondagavond, gemaakt in de feesttent waarvan nu al kan worden gezegd dat het een d(r)averend succes is gebleken.  Een feesttent waar good old Peter Commandeur weer eens zijn zangkwaliteiten liet horen, maar waar ook Pascal Redeker de feestgangers zover kreeg om met hem de polonaise te gaan doen door de tent.. maar buiten deze twee waren er nog veel meer artiesten en band die het publiek prima wisten te vermaken.

Ziet u een foto waarvan u denkt ‘die wil ik’, neem dan even via Facebook contact op met Pascal van As voor een grotere foto.


Foto’s: Pascal van As

Deel dit artikel