Gaststart Rob Hartog tijdens Jack’s Racing Day!

ENKHUIZEN – Rob Hartog staat aankomend weekend (5-7 augustus) samen met zijn team SWPN aan de start tijdens de Jack’s Racing Day. Het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa wordt zoals alom bekend op het TT Circuit Assen verreden. Dit is voor Hartog en zijn team een perfecte voorbereiding voor de IDM races in Assen (12-14 augustus) en tevens een mooie gelegenheid om gasten te kunnen ontvangen op het ’thuiscircuit’.

De tribunes zijn dit weekend vrij toegankelijk middels het gratis entreeticket op de website van de Jack’s Racing Day. Hier zijn tevens tickets voor de paddock verkrijgbaar.

We hebben goede herinneringen aan dit jaarlijkse gecombineerde evenement en ook dit jaar komt het weer goed uit ter voorbereiding op ons IDM raceweekend in Assen. Het is tevens mooi om twee weekenden de gelegenheid te bieden aan partners, sponsoren en gasten hun te ontvangen in onze VIP-box. We hopen dus veel mensen te zien!”

Rob Hartog

De Jack’s Racing Day is geen nieuw evenement voor Hartog. Hij wist er reeds meerdere malen op het podium te staan en in 2015 het evenement te winnen. Dit jaar komt het, net zoals in 2021, het weekend voor de IDM races in Assen. Daarmee is het een ideale gelegenheid ter voorbereiding op de ’thuisrace’ in het IDM Superbike kampioenschap. Hartog zal van start gaan op zijn Yamaha R1M in de BeNeLux Trophy klasse, gecombineerd met de 600 cc Supersport machines.

Deel dit artikel