Gerda Holla overhandigd kinderen hun zwemdiploma

MIDWOUD – Bekende openwater zwemmer Gerda Holla deelde zaterdag 28 augustus de diploma’s uit. A-diploma: Benjamin van Ravenzwaaij. B-diploma: Yorkabel Melake Deneke en Wies Stolker. C-diploma: Rohan Lindner Konings. Plankspringen 1+2: Bouwe van Dobben de Bruijn. Snorkelen: Charlie Peerdeman en Zwaardvis: 1+2: Nicole Brugman.

Vrijwilligers gezocht

Met het afscheid nemen van Gert, Yvonne, Joke en Elly is Het Zwembad hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Dat was afgelopen Corona-jaar het geval met een viertal dat vond; ‘Het is genoeg zo’, zij werden afgelopen zondag-ochtend in het zonnetje gezet met prachtige woorden van dank door ons bestuur en getrakteerd op een overheerlijke high-tea op het bad Het ging in dit geval om Gert Druif (tuinploeg), Yvonne Neefjes (bestuurslid), Joke Keijzer en Elly van der Doorn (kassakiosk-vrijwilligsters).

Foto: Het Zwembad: Op de foto mist Elly van der Doorn, door omstandigheden kon zij er niet bij zijn toen de foto werd genomen.

Schuimparty wederom groot succes

De afsluitende schuimparty was ook dit jaar weer een groot succes, de kinderen vonden het maar wat geweldig om in de enorme hoeveelheid schuim te spelen, rond te rennen en zich helemaal in het schuim te verhullen.. Het bleef daarom dan ook nog lang erg gezellig in Het Zwembad in Midwoud. Meer foto’s van de schuimparty op de Facebookpagina van Het Zwembad

Foto: Het Zwembad

Deel dit artikel