Goed Gefrituurd Keurmerk voor De Steiger in Medemblik

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

MEDEMBLIK – ‘Elke dag het frituurvet vervangen, zorgen dat je buren niets ruiken, en vooral kwaliteit leveren,’ zegt Michael Brink van Cafetaria de Steiger aan de Nieuwstraat in Medemblik als reactie op het Goed Gefrituurd Keurmerk dat hij uit handen van goedgefrituurd.nl heeft mogen ontvangen.

Tekst loopt door onder de foto

Links Michael Brink van Cafetaria de Steiger met het Goed Gefrituurd Keurmerk

Voor Michael Brink is het een beloning voor jarenlang aandacht schenken aan je producten, letten op de deskundigheid van het personeel, vakbekwaamheid, voedselveiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en productkennis, voor Michael Brink de normaalste zaak van de wereld om dit op orde te hebben en niet alleen voor hem maar ook voor zijn personeel.

“Dit keurmerk, en de titel Cafetaria van het jaar en het hebben van de Gold Award is voor ons de kroon op ons werk,’ aldus Michael Brink.  Dat ook duurzaamheid bij Michael Brink hoog in het vaandel staat blijkt wel uit het feit dat hij als eerste in Medemblik kwam met bakjes gemaakt van rietsuiker die als het moet zelfs op de composthoop mogen worden gegooid omdat het een 100% natuurproduct is. Op de rietjes na, die zijn nog van plastic, is alles waar het etenswaar van de Steiger op wordt gelegd van duurzaam en natuurvriendelijk materiaal gemaakt, de rietjes die Michael Brink nog heeft mogen worden opgemaakt en ook daarna stapt de Steiger over op milieuvriendelijke rietjes.

Coronacrisis

Toen ook Michael Brink in 2020 met de coronacrisis te maken kreeg ging hij niet bij de pakken neerzitten, er werd een bezorg- en afhaalservice gestart en in de tussentijd dat er geen klanten binnen in de cafetaria hun eten mochten nuttigen pakte Michael de zaak grondig aan. Zo werd het plafond vervangen en werden de tafels en stoelen vervangen.

Dat de bezorg- en afhaalservice goed is gevallen in Medemblik blijkt wel uit het feit dat de Steiger 5 dagen in de week veel bezorgingen in Medemblik doet. (Op de maandagen en dinsdagen is er geen bezorgen).

Ook eens proeven hoe de patat van Michael Brink smaakt, of online bestellen? kijk op https://desteigermedemblik.nl/ of ga naar de Nieuwstaat 36 in Medemblik.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category