Groot onderhoud A.C. de Graafweg en N239 moet zorgen voor meer verkeersveiligheid

WEST-FRIESLAND – De provincie grijpt het groot onderhoud aan de A.C. de Graafweg (de N241 tussen Wognum en Verlaat) aan om de weg veiliger te maken. In het najaar van 2021 starten voorbereidende werkzaamheden zoals het verplaatsen van sloten en de aanleg van bouwwegen.

Op enkele plekken langs de N307 kunnen de provinciale weginspecteurs het verkeer bij incidenten onvoldoende veilig stilzetten. De provincie onderzoekt wat er nodig is om dit te verbeteren. De provincie werkt het plan voor verbetering van de doorstroming en de verkeersveiligheid op de N239 bij Agriport en de op- en afritten naar de A7 verder uit.

Lees ook: Herinrichting A.C. de Graafweg gaat nu echt beginnen, provincie laat 568 bomen weghalen tegen de zin van de omwonenden

De provincie legt tijdens het groot onderhoud van de N239 o.a. rotondes aan op de kruispunten met Langereis en Zuiderzeestraat. Een volledig overzicht van alle werkzaamheden van de provincie in de regio West-Friesland is te vinden op www.noord-holland.nl/regio_s/West_Friesland.

 

Deel dit artikel