RTV West-Friesland

Foto aangeleverd
Sport

Handbaltoernooi voor G-handballers in de Dres Nibbixwoud

NIBBIXWOUD – Westfriesland SEW verzorgt zondag 3 april om 09.45 uur een G-handbaltoernooi in De Dres, aan de Lange Dres in Nibbixwoud. Na twee jaar geen toernooi vanwege corona, mag het weer, tot grote blijdschap van alle G-handballers.

De deelnemende verenigingen zijn Achilles uit Gorinchem, Havas uit Almere, HCLB uit Baarn, Koedijk uit Koedijk, KSV uit Heerhugowaard, Only Friends uit Amsterdam, Schagen uit Schagen, V&L uit Geleen, Westsite uit Amsterdam en natuurlijk Westfriesland SEW.

De dag wordt om 09.45 uur geopend met een warming up, verzorgt door speelsters uit de selectie van Westfriesland SEW. Daarna beginnen de wedstrijden. Gedurende het toernooi is Simon Ballon aanwezig om prachtige creaties van ballonnen te maken. De vereniging doet er alles aan om voor de sporters en bezoekers een gezellige dag te maken.

Het organiseren van dit toernooi is alleen mogelijk door sponsors en vrijwilligers. Maar de sporters verdienen ook de aandacht en de aanmoedigingen van een groot publiek. Iedereen is dus van harte welkom.

Reageer

Heeft u dit ook al gelezen