Herfstmarkt Hertenkamp Enkhuizen

ENKHUIZEN – Op zondag 7 november van 11:00 – 16:00 uur wordt de eerste thema markt op het plein van Hertenkamp Enkhuizen georganiseerd. Met een grote variatie aan koopwaren, open kinderatelier, excursies, live muziek en passend menu vieren de herfst.

Geheel in het teken van het seizoen vindt u diverse originele marktkramen met unieke handgemaakte producten zoals van hout gemaakte snijplanken, schalen, yoga krukje of decoratieve sfeervolle huisdecoratie en sieraden van gerecycled materialen, bakmixen en schattige kinderschortjes.  Ook de biologische kaas en producten van de schapenboerderij “Schapenstreek” staan er bij en nog meer kleine kramen met zelfgemaakte leuke handige producten.

Naast de marktkramen worden paddenstoelen excursies in de natuurtuin georganiseerd én voor de kinderen een open  kinderatelier met herfstknutsels. Ook gaat de vuurschaal aan voor gepofte marshmallows en  tamme kastanjes. De geheel dag kunnen we genieten van passende live muziek met zangeres  Ingrid Kruysser begeleidt door Niels de Lang. Niels demonstreert tevens het bespelen van  didgeridoos, rainsticks en boomerangs. Kortom een echt Herfstfeest.

Om dit allemaal nog met herfstgeuren te omlijsten, wordt er in de theetuin een geheel aangepast menu samengesteld met overheerlijke paddenstoelen soep. En als het weer de mooie kant van de herfst zal laten zien, want (bijna) alles is buiten, dan belooft het een fantastische dag te worden. U bent allen van harte welkom. Vergeet niet contact geld mee te nemen, want vele kramen hebben geen andere betaal mogelijkheden. Het adres is Wilhelminaplantsoen 2, Enkhuizen. Routebeschrijving Op het programma:

  • 11:00 – Open voor publiek van.
  • 11:00 – 15:30 – live muziek met Ingrid Kruyssen en Niels de Lang /afgewisseld met o.a demonstratie het bespelen van  didgeridoo, rainsticks
  • 11:00 – 15:30 open kinderatelier
  • 11:00 – 15:30 doorlopende demonstratie wolbewerken / spinnen
  • 12:30 – eerste excursie paddenstoelen met Marco van der Lee
  • 14:00 – tweede excursie paddenstoelen met Marco van der Lee
  • 16:00 – afsluiten

Deel dit artikel