Heropening horeca West-Friesland prima verlopen, geen boetes, geen waarschuwingen

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

WEST-FRIESLAND – De heropening van de horeca in West-Friesland is veel beter verlopen dan gedacht. Ging men er vanuit dat diverse horecagelegenheden het niet zo nauw zouden gaan nemen met de verplichte QR-controle en het dragen van een mondkapje, maar niets van dit alles. In de horecagelegenheden waar een controle werd gehouden hield iedereen zich keurig aan de voorwaarden.

Ook precies om 22:00 uur werden de aanwezige klanten verzocht het pand te verlaten wat ook werd opgevolgd.. De meeste klanten lieten weten dat zij de horeca niet verder in de problemen willen brengen door zich niet aan de regels te houden waardoor de kans op een torenhoge boete voor de horeca-exploitant flink zou toe gaan nemen.

De woordvoerders van de zeven gemeenten in West-Friesland reageren allemaal eenstemmig door te verklaren dat er in hun gemeente geen boetes en geen waarschuwingen zijn uitgedeeld. Er kan worden teruggekeken op een prima verlopen weekend.  Maar de aandacht mag niet worden verslapt, de coronamaatregelen zijn nog steeds van kracht.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category