RTV West-Friesland

Algemeen

Het Wijkteam Opmeer verdeelt zomerpretpakketten onder de inwoners van Opmeer.

OPMEER – Ruim 300.000 kinderen en jongeren in Nederland groeien op in armoede. Dat er thuis weinig geld is, merken zij overal en altijd. Oók in de zomer. Kinderhulp helpt hen met een Zomerpretpakket: een rugzak boordevol leuke spullen. Ieder kind verdient volop zomeravontuur! Het Zomerpretpakket is er voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en van 11 t/m 18 jaar die opgroeien in armoede.

Een uitje, waterpistool of een leesboek

Een onbezorgd dagje pret in een pretpark bijvoorbeeld. Een uitje naar de bioscoop. En een leesboek, een waterpistool, voetbal en nog veel meer. Dingen die heel gewoon lijken, maar voor deze kinderen écht het verschil gaan maken in de zomer. Zodat zij na de vakantie op school óók iets leuks kunnen vertellen over hun watergevechten en andere avonturen.

Pakket aanvragen?

Het Wijkteam Opmeer verdeelt de zomerpretpakketten onder de inwoners van Opmeer. U kunt uw aanvraag voor uzelf of voor iemand anders per mail sturen naar wijkteam@opmeer.nl. Graag ontvangen wij de gezinssamenstelling en motivatie. De wijkteammedewerkers beoordelen de aanvragen en zo nodig de pakketten verloten onder de aanvragen. Aanvragen kan vanaf 15 mei tot 24 juni. Alle deelnemers krijgen voor 15 juli bericht.

Reageer

Heeft u dit ook al gelezen