Hovocubo met 1 been in halve finale play-offs

HOORN – Hovocubo staat met 1 been in de halve finale van de play-offs in het zaalvoetbal na de winst op FCK/De Hommel in Den Bosch. Hovocubo begon sterk, direct na het fluitsignaal ging het richting het doel van de ploeg uit Den Bosch en nog geen minuut later wist Illias Bouzit al de 0-1 op het scorebord te zetten.

Nog geen 10 minuten later bracht Youness Hadaouir de stand weer in evenwicht na een mooie actie van de speler van FCK/De Hommel. Soufian Charraoui bracht niet veel later Hovocubo weer op voorsprong maar vlak voor rust werd de stand toch weer gelijk getrokken door Aboubakr Ouaddouh.

De tweede helft was Hovocubo duidelijk de betere van de twee ploegen en liep de ploeg uit Hoorn snel uit naar 2-6 door doelpunten van Appie Attahiri, Lahcen Bouyouzan, Mats Velseboer en Bouzit. Aouar Boukhari van De Hommel wist de doelman van Hovocubo nog 1x te verschalken en bracht de stand op 3-6 maar Bouzit slechte het pleit voor FCK/De Hommel door de eindstand op 3-7 te zetten.

Vandaag speelt Hovocubo  thuis tegen ASV Lebo, bij wist is plaatsing voor de halve finale voor de play-offs vrijwel zeker.