RTV West-Friesland

Sport

IJsclub Hoogkarspel komt met een Groot, Ludiek én sportief spelprogramma voor de “inwoners” van Hoogkarspel

HOOGKARSPEL – Het organiseren van de wielronde was een te grote belasting voor de vrijwilligers van de IJsclub in Hoogkarspel. Vanwege de veiligheid werd het organiseren van de Wielerronde te duur en ook om sponsors te zoeken om een verantwoord rennersveld aan de start te laten verschijnen. In verleden stond de Wielronde altijd hoog aangeschreven bij de Topamateurs en – dames. De gebroeders Moorman wonnen deze koers in de jaren ´80 regelmatig. De ijsclub wilde toen

3 jaar geleden vertelde Jos Kaarsemaker dit aan ons. Doordat er niet veel later een corona Pandemie uitbrak is het nieuws wat Kaarsemaker ons verteld in de ijskast verdwenen. Het huidige bestuur heeft, mede door het gewone normaal, het initiatief van toen opgepakt. Zij organiseren op 18 september een Groot, Ludiek én sportief spelprgramma voor de “inwoners” van Hoogkarspel.

Voor Jong en oud, gezin vrienden of buren in een team van 4 tot 6 personen. De minimum leeftijd is 8 jaar en 1 teamlid van 12+. Meer info op www.sportcircuithoogkarspel.nl De locatie is Sportcircuit Hoogkarspel.

Reageer

Heeft u dit ook al gelezen