Informatiemarkt Najaarsprogramma 2022 Westfriese Bibliotheken

STEDE BROEC – Kom op donderdag 25 augustus tussen 14:00-16:30 uur naar de Informatiemarkt in de Bibliotheek Stede Broec om kennis te maken met de cursussen, workshops, lezingen en andere activiteiten die we in heel West-Friesland organiseren. Als je al weet wat je wil doen, dan de bibliotheek jou direct helpen met de inschrijving. 

Tip: Combineer de informatiemarkt met een bezoek aan winkelcentrum Streekhof en de gezellige donderdagmarkt. Parkeren is gratis (parkeerschijf).

De cursussen en andere activiteiten zijn grofweg te verdelen in de thema’s taal, cultuur en digitale vaardigheden. Plezier en ontmoeting staan voorop, en je loopt na de bijeenkomst altijd een stuk(je) wijzer dan je al was de Bibliotheek weer uit, een mooie dag tegemoet. Je kan ook deelnemen aan deze activiteiten als je geen lid bent, of deelnemen aan activiteiten in een andere gemeente dan waar je woont.

Bekijk het aanbod en meld je direct aan voor deelname. Kom je er online niet uit? Neem dan contact op met de Klantenservice: tel. 0228 743 943

https://www.westfriesebibliotheken.nl/cursussen.html

Deel dit artikel