Jamal Yahiaou neemt per direct ontslag als trainer van Blokkers 1

BLOKKERS – 29 november 2021 meldden wij al dat Jamal Yahiaou aan het eind van het seizoen zou opstappen. Afgelopen donderdag heeft hij aan de selectie en het bestuur van De Blokkers medegedeeld dat hij per direct opstapt. De selectie heeft hem dringend verzocht om zondagmiddag de selectie van Blokkers 1 te coachen. Het werd een grote nederlaag.

Michel van der Meer, voorheen coach van het opgeheven zaterdagteam, zal tot het einde van het seizoen de selectie coachen. Opmerkelijk is het wel, zo vertelden bronnen ons, dat het bestuur van de Blokkers niet aanwezig was bij deze competitiewedstrijd in de 3e klasse. Ook op chatberichten worden niet beantwoord.

Voetbalvereniging De Blokkers grenst aan de kinderrijke woonwijk ´Kersenboogerd´ en met een prachtig complex.  Het is jammer dat deze club zo wordt geleid……

Hopelijk zal de selectie de competitie afmaken en dat dan niet hetzelfde gebeurt als bij de zaterdagselectie van deze club. Dan heeft de 9-0 van FC Medemblik ook geen enkele waarde meer.

Deel dit artikel