Jordy Mol springt naar zilver tijdens 2e plaatsingswedstijd NK-teams

NIBBIXWOUD – Wederom een mooie prestatie van Jordy Mol en zijn ploeggenoten van Triffis Alkmaar tijdens de tweede plaatsingswedstijden  NK Teams in GymWorld Zoetemeer. Jordy zelf wist een prachtige tweede plaats voor zich op te eisen en met zijn team werd Jordy zelf eerste waardoor zij automatisch zijn geplaatst voor de finale op 11 december in Oss

Jordy zegt tegen Medemblik Actueel: ‘Ik was met name zeer tevreden met mijn verplichte oefening. Mijn keuze-oefening moest ik op sprong zes aanpassen, maar mijn drie drievoudige salto’s gingen prima. Natuurlijk had ik in de finalereeks voor zekerheid kunnen kiezen en met een eenvoudige oefening voor een zekere eerste plaats kunnen gaan. Dat zit niet in mijn aard en ben voor de moeilijke oefening gegaan die ik ook op het WK in Baku wil gaan springen. Helaas maakte ik een foutje en belandde ik na sprong acht op de mat. Ik weet wat er fout ging en heb nog drie weken tot het WK om hieraan te werken.

Ik heb er enorm veel zin in en blijf het een enorme eer vinden om Nederland te mogen vertegenwoordigen op het allerhoogste niveau. Helaas is mijn synchroon- en teammaatje Roel geblesseerd geraakt en heeft zich moeten afmelden. Ik kom dus alleen individueel uit voor Nederland.

Het WK trampoline springen wordt op 18 tot 21 november gehouden in Baku

 

Deel dit artikel