RTV West-Friesland

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Alzheimer Café Enkhuizen: Bang, boos en in de war

22 februari @ 19:00 - 21:30

Gratis toegang

ENKHUIZEN – Elke vierde dinsdag van de maand is er in de Herfstzon een Alzheimer Café voor iedereen die met dementie te maken heeft. Toegang is gratis en er is koffie, thee, fris en wijn verkrijgbaar.

De zaal is open vanaf 19.00 uur en het programma begint om 19.30 uur. De gespreksleider interviewt de uitgenodigde deskundige over het onderwerp van de avond. Dit duurt een half uur. Daarna is er een pauze van een half uur, waarin men eventueel met de andere bezoekers kan praten of de boekentafel kan bekijken. Na de pauze kan men vragen stellen en in discussie gaan met elkaar onder leiding van de gespreksleider. Om 21.30 uur wordt de avond besloten. Na afloop kan men rustig nog wat napraten.

Aanmelden en meer informatie
De Herfstzon ligt aan de Romeinstraat 41, met de ingang bij het Kwakerspad. Voor parkeren buiten de blauwe zone zijn gratis parkeerkaarten verkrijgbaar aan de zaal. Voor meer informatie, mail west-friesland@alzheimer-nederland.nl, bel Elly de Jong via 0228-562563 of ga naar www.alzheimer-nederland.nl/regios/West-Friesland.

Gegevens

Datum:
22 februari
Tijd:
19:00 - 21:30
Kosten:
Gratis toegang
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Organisator

Mee & De Wering
Telefoon:
088-0075140
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Herfstzon
Romeinstraat 4
Enkhuizen,
+ Google Maps

G-718ZS7GCQG G-LXZP5RH9MK