RTV West-Friesland

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Amsterdams Kleinkunst Festival

1 april @ 20:00 - 2 april @ 23:00

WADWAY – Al eenendertig jaar de AKF Sonneveldprijs in Theaterkerk Wadway. Het Amsterdams Kleinkunst Festival is al vierendertig jaar niet meer weg te denken als opstap naar een mooie carrière. Grote namen als Thomas Acda, Claudia de Breij, Maarten van Roozendaal, Van der Laan & Woe, Pieter Derks, Richard Groenendijk, Eva Crutzen en Yentle en de Boer gingen de huidige deelnemers voor.

Traditiegetrouw ook dit jaar weer aan het eind van de tournee langs een twintigtal theaters door het hele land met de zes halve finalisten. Na de diverse selectierondes maken zij (letterlijk en figuurlijk) de kilometers die nodig zijn voor een permanente plaats in de theaters. In die periode werken zij intensief met een regisseur of coach naar keuze aan de perfectionering van hun festivalprogramma.

Helaas is het optreden van de halve finalisten door de Coronacrisis niet doorgegaan. Op dit moment is er een kleine zomertournee. Wanneer eventueel de finale 2020 gespeeld zal worden is nog niet bekend.

Wij richten ons nu op de halve finalisten van 2021. Neem plaats op de kerkbanken en ontdek als eerste hét talent van de toekomst!

www.amsterdamskleinkunstfestival.nl

De halve finalisten van 2020 zijn: Lotte Velvet, Luan Buleshkaj, Kitty Goemaat, Gitte Schelfhout, Maria Kraaikamp en Beth & Flo.

Organisator

Theaterkerk Wadway
Telefoon:
0652330124
E-mail:
info@theaterkerkwadway.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Theaterkerk Wadway
Wadway 30
Wadway, 1715 GZ
+ Google Maps
Telefoon:
0652330124
Bekijk de site van Locatie

G-718ZS7GCQG G-LXZP5RH9MK