RTV West-Friesland

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bon-theater: Kasper van Kooten

15 januari @ 20:00 - 23:00

€15,

MEDEMBLIK- Kasper komt zichzelf dolgraag delen, nergens liever dan in het theater! Deze keer vraagt hij zich af wat het begrip ‘delen’ nog inhoudt. Een post met veel likes betekent aandacht en dus instant geluk. Daarna is men meestal uitgedeeld.

Het nieuwe delen is volgens Van Kooten vooral bedoeld om te krijgen. Hij wordt gek van de om aandacht klagende bn-ers, de kijk-eens-wat-ik-doe bootcampers en de dry january knapperds die gillen om een duimpje. En wat wil de overheid met ons delen? Horen we alles, of slechts een gedeelte? Wat delen onze vrienden en met wie? Wie tagt ons in een foto waardoor wij zomaar een deeltje van iemands delen worden?

Kaspers eigen leven gaat ook in delen: al tijden strijden de cabaretier, acteur, drummer en zanger om het grootste deel van zijn aandacht, al is dat inmiddels voorbehouden aan zijn kind dat hij deeltijd opvoedt.

In het nieuwe cabaretprogramma Deeltijd vertelt en zingt Kasper met veel zelfspot over onze gemene delers, over wat ons als volk toch zo verdeelt en over zijn eigen onverwoestbare zoektocht naar geluk om te delen. Liken vooraf hoeft niet, komen wel! En daarna natuurlijk graag delen. Alsof dit nog niet genoeg is deelt hij ook nog uit omdat hij 50 wordt. Het is Deeltijd!

Gegevens

Datum:
15 januari
Tijd:
20:00 - 23:00
Kosten:
€15,
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
https://www.ticketkantoor.nl/shop/Kasper21/nl

Organisator

Bon-theater
Telefoon:
06 40 22 46 91
E-mail:
info@bon-theater.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Bon-theater
Admiraliteitsweg 6a
Medemblik, 1671 JA
+ Google Maps
Telefoon:
06 40 22 46 91
Bekijk de site van Locatie

G-718ZS7GCQG G-LXZP5RH9MK