RTV West-Friesland

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bon-theater: Rayen Panday

5 februari @ 20:00 - 23:00

€15,

MEDEMBLIK – Voorgaande jaren stond hier altijd een vage tekst over Rayens voorstelling die op dat moment nog in de maak was. Dit keer is dat anders: ‘Mr. Minute’ is eindelijk een keer op tijd.

Wegens omstandigheden had Rayen het afgelopen jaar alle tijd om een voorstelling te maken. Om te beseffen dat hij overal even ver vanaf staat als dat hij er deel van uitmaakt.

Om zich af te vragen waarom hij zich zóveel in bijzaken verliest dat de hoofdzaak niet meer relevant is. Én waarom we allemaal ‘ons gevoel’ aan het volgen zijn, zonder dat ons dat verder brengt.

Om scherp te blijven moet je zowel kunnen in- als uitzoomen. Toegegeven; deze tekst komt óók vaag over, maar dat komt omdat u de voorstelling nog niet heeft gezien.

Wat Rayen van zichzelf verlangt, vraagt hij vanavond ook van u: Focus.

Rayen is al jaren onderdeel van Comedytrain en heeft succes in het buitenland; hij heeft inmiddels in 18 verschillende landen opgetreden.

Hij werd mede daardoor als een van de drie Nederlandse comedians gevraagd een eigen Netflix-special op te nemen in Comedians of the World. 

Ook wordt Rayen regelmatig gevraagd om aan te schuiven in tv-programma’s als M. en Jinek en in radioprogramma’s als Gijs 2.4 en De Nieuws BV.

Gegevens

Datum:
5 februari
Tijd:
20:00 - 23:00
Kosten:
€15,
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
https://www.ticketkantoor.nl/shop/Panday/nl

Organisator

Bon-theater
Telefoon:
06 40 22 46 91
E-mail:
info@bon-theater.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Bon-theater
Admiraliteitsweg 6a
Medemblik, 1671 JA
+ Google Maps
Telefoon:
06 40 22 46 91
Bekijk de site van Locatie

G-718ZS7GCQG G-LXZP5RH9MK