RTV West-Friesland

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Drom: Robert Jan Stips – RJSolo

24 april @ 14:00 - 16:00

€17,50
Foto: J.W. Bullee

ENKHUIZEN – In 2020 was het voor Robert Jan Stips precies 50 jaar geleden dat hij als 20-jarige met SUPERSISTER naar aanleiding van hun eerste hitsingle ‘She Was Naked’ op verrassende wijze acte de présence gaf op het hoofdpodium van het inmiddels historische Holland Pop Festival in Kralingen en daarmee bij het grote publiek in 1970 meteen een geheel eigen plek veroverde. Sindsdien heeft hij die eigen plek alleen maar weten te verstevigen via vele succesvolle samenwerkingen met bands als GOLDEN EARRING, SWEET d’BUSTER, TRANSISTER, GRUPPO SPORTIVO, FREEK de JONGE en natuurlijk nog immer actief met NITS.

Naast dit alles trekt hij ook al jaren met zijn solo-programma ‘RJSOLO’ door het land, een avondvullend programma waarin hij, aan de vleugel of piano, met een niet aflatend plezier en enthousiasme zijn inmiddels legendarische muziekverleden doorkruist. Stips speelt de hits, zingt en vertelt over wat hij die ruim 50 jaar heeft gemaakt en meegemaakt en laat daarnaast ook recenter werk horen.

Elke avond stelt Robert Jan zijn ‘RJSOLO’ weer opnieuw samen, het publiek heeft óók de mogelijkheid mee te doen in de keuze van de – inmiddels zo’n 400 – te spelen songs door één of meer verzoeknummers in te dienen, waardoor elke avond ‘RJSOLO’ ook voor hemzelf weer verrassingen met zich mee kan brengen. Een avond met iemand die het podium inmiddels als zijn thuis ervaart en ook nu nog – na 50 jaar – garant staat voor een avond spannende, bijzondere en afwisselende (pop)muziek waarin de tijd werkelijk voorbij vliegt.

📷 J.W. Bullee

Enza Zaden Zaal – eerste verdieping
Zitplaatsen (geplaceerd)
Showtime 14.00 uur
Zaal open 13.30 uur

Gegevens

Datum:
24 april
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
€17,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
Site:
https://tickets.drom.nl/shop/tickets.php?showid=669

Organisator

De Drom
Telefoon:
0228 312 076
E-mail:
info@drom.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Drom
Paktuinen 1
Enkhuizen, 1601 GD
+ Google Maps
Telefoon:
0228 312 076
Bekijk de site van Locatie

G-718ZS7GCQG G-LXZP5RH9MK