RTV West-Friesland

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het Park: TITANIC de musical

5 mei @ 20:00 - 23:00

€59,50

HOORN – Met meer dan 800 voorstellingen op Broadway behoort ‘Titanic’ tot de grootste musicalsuccessen van het afgelopen decennium. 25 jaar na de première van ‘Titanic’ op Broadway komt de musicalhit en winnaar van Tony Awards voor Beste Musical terug naar Nederland. Een meeslepend verhaal over hoop, liefde en ambitie. Deze indrukwekkende musical met iconische muziek, een live-orkest en een 25 man sterke cast in uw eigen theater. Reis mee en beleef een onvergetelijke avond uit! Mis het niet.

Titanic

10 april 1912. Het grootste en meest luxe passagiersschip ter wereld vertrekt uit de haven van Southampton met bestemming New York. Aan boord 1301 passagiers en 941 bemanningsleden. Onwetend van het lot dat hen wacht. Wat begon als een reis vol toekomstdromen, romantiek en luxe, ontaardt in een strijd met het water.

Droom mee met de derdeklaspassagiers over een nieuw leven in Amerika en zie hoe de eersteklaspassagiers zich wentelen in grenzeloze luxe. Maak kennis met reder Ismay die geschiedenis wil schrijven maar kapitein Smith tot wanhoop drijft, en ontwerper Andrews die beseft dat hij een kapitale ontwerpfout maakte.

Award-winning musical

In deze grootse musicalproductie met liveorkest beleeft u de laatste dagen en uren van het meest legendarische schip ter wereld. De musical met muziek en liedteksten van Maury Yeston en een script van Peter Stone won vijf Tony Awards (waaronder de awards voor beste musical en beste muziek) en een Drama Desk Award.

In de media

Zondag 21 november werd de blauwe loper uitgerold voor de galapremière van TITANIC de musical. Pers en publiek, waaronder tout bekend Nederland, verzamelden zich voor de uitvoering van deze indrukwekkende Broadway hit. De show eindigde in een minutenlang durende staande ovatie voor de cast, crew en creatives. Klik hier om de aftermovie te bekijken.

Organisator

Het Park
Telefoon:
0229-291000
E-mail:
servicebalie@hetpark.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Het Park
Westerdijk 4
Hoorn, 1621 LE
+ Google Maps
Telefoon:
0229-291000
Bekijk de site van Locatie

G-718ZS7GCQG G-LXZP5RH9MK