RTV West-Friesland

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Op 15 maart wordt er door Ragna Heidwiller een boekpresentatie gehouden in de Schoof:

15 maart @ 20:00 - 21:00

€7.50

WERVERSHOOF – De tijd waarin het gros van de vrouwen thuisbleef om voor de kinderen te zorgen, terwijl de man kostwinner was, lijkt lang verleden tijd. Vrouwen zijn de afgelopen decennia veel meer gaan studeren, werken en verdienen, maar thuis nemen ze nog altijd de meeste zorgtaken op zich. Van de goede voornemens om de taken en het huishouden eerlijk te verdelen, komt vaak weinig terecht. Hoe kan het anders? Daar gaan we tijdens deze avond over in gesprek met Ragna Heidweiller, die een boek schreef over hoe het eerlijker en gelijkwaardiger kan en moet.

In voor- en tegenspoed, maar alleen als jij de afwas doet is een handboek voor een nieuwe rolverdeling. Het biedt achtergrond kennis, nieuwe perspectieven en handvatten bij een gevoelig onderwerp. Met praktische tools en begrip van concepten zoals ‘emotional labour’, kun je als lezer zelf aan de slag en samen met je partner tot een betere taakverdeling en wederzijds begrip komen.

Ragna Heidweiller is een NOBCO-gecertificeerde loopbaancoach, trainer en docent. Daarnaast behaalde Ragna twee bachelors in Nederland en een master publishing aan UCL London. Ze werkte meer dan tien jaar in het bedrijfsleven, twee jaar in het onderwijs en was projectleider bij een bureau voor maatschappelijke vraagstukken. Als loopbaancoach en trainer verdiept Ragna zich in de thema’s mentale last, emotiewerk, onbetaalde arbeid en genderrollen.

Voor kaarten:
In voor- en tegenspoed (maar alleen als jij de afwas doet) met Ragna Heidweiller | Westfriese Bibliotheken (op-shop.nl)

Gegevens

Datum:
15 maart
Tijd:
20:00 - 21:00
Kosten:
€7.50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Westfriese Bibliotheken
Telefoon:
0228-743943
E-mail:
klantenservice@westfriesebibliotheken.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Schoof
Kerkelaantje 1
Werverhoof, 1693 EH
+ Google Maps
Telefoon:
0228 581 876
Bekijk de site van Locatie

G-718ZS7GCQG G-LXZP5RH9MK